2020 9 En İyi WordPress Anket Eklentisi (Karşılaştırıldı)

2020 9 En İyi WordPress Anket Eklentisi (Karşılaştırıldı)

İşletmeniz ne olursa olsun, ziyaretçilerinizin ürünleriniz ve hizmetleriniz hakkında ne düşündüğünü bilmek her zaman yardımcı olur.

Ama bir zihin okuyucusu değilseniz, bunu yapmanın tek yolu…onlara ne düşündüklerini sor!

İşletme web siteniz için WordPress kullanıyorsanız, kitlenizle etkileşime geçmenin en kolay yolu bir WordPress anket eklentisi kullanmaktır.

Bu WordPress anket eklentileri, ziyaretçilerinize proaktif bir şekilde ulaşmanıza, onlara soru sormanıza ve sonuçları analiz etmenize olanak tanır. Bütçenize bağlı olarak, olası satış yaratma, akıllı anket dallandırma ve daha birçok konuda size yardımcı olabilirler.

Bu yazıda, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun seçeneği bulabilmeniz için yedi farklı en iyi WordPress anketine ve anket eklentisine bakacağım!

1. Anket Eklentisi ile Yerçekimi Formları

Anket Eklentisi ile Yerçekimi Formları WordPress anket eklentisi

Gravity Forms, çok popüler ve genişletilebilir bir WordPress form eklentisidir . Anketler, özünde sadece formların odaklanmış bir uygulaması olduğundan, Gravity Forms, WordPress sitenizde anketler oluşturmanıza yardımcı olmak için çok uygundur.

Gravity Forms ile anketlerinizi, ihtiyaçlarınıza bağlı olarak çeşitli farklı alan türleri içeren bir sürükle ve bırak form düzenleyicisi kullanarak oluşturabilirsiniz; Serbest biçimli metin kutuları, Radyo kutuları, Onay Kutuları ve Açılır Menüler. 

Yerçekimi Formlarını Harika Bir WordPress Anket Eklentisi Yapan Özellikler:

  • Bir sonraki soruyu önceki yanıta göre değiştiren koşullu mantık. 
  • Özel anket eklentisi 
  • Anketin bütünlüğünü sağlamak için ziyaretçi başına yanıt sayısını sınırlayın
  • Anket sonuçlarını herkese açık olarak görüntüleme (istenirse)
  • Anketi belirli bir tarihte veya belirli sayıda yanıtın ardından kapatın

Son olarak, Gravity Forms, anket verilerinizi çeşitli harici hizmetlere bağlamanıza olanak tanıyan çok sayıda başka eklenti içerir; bu, posta listenize anket katılımcıları eklemek istiyorsanız yardımcı olabilir.

Fiyat: 259 $

2. Duyarlı Anket

Duyarlı Anket WordPress anket eklentisi

Responsive Poll, Gravity Forms’dan önemli ölçüde daha uygun fiyatlı premium bir WordPress anket eklentisidir. Twitter Bootstrap 3 üzerine kurulu Responsive Poll, anketlerle hızlı bir şekilde çalışmaya başlamanıza ve ardından Chart.js tarafından desteklenen grafikleri kullanarak verileri güzel bir şekilde görselleştirmenize olanak tanır.

Yeni bir anket oluşturmak için tek yapmanız gereken sorunuzu girmek ve yanıtlara izin vermektir. Ardından, bazı nitritli ayrıntıları yapılandırın (stil ve kullanıcı başına yalnızca bir oylamaya izin verilip verilmeyeceği gibi). Veriler toplanmaya başladığında, yerleşik grafikleri kullanarak verileri görselleştirebileceksiniz. 

Duyarlı Anketi Harika Bir WordPress Anket Eklentisi Yapan Özellikler:

  • Oylama sonuçlarını görüntülemek için 7 animasyonlu grafik türü
  • Tek bir sayfada birden çok anket yapılmasına izin verir
  • Tamamen özelleştirilebilir
  • duyarlı
  • Twitter Bootstrap 3 kullanılarak oluşturuldu
  • Charts.js’yi kullanır

Fiyat: 16 $

Duyarlı Anket, basit tek soru anketleri veya anketler oluşturmak isteyen bütçeye duyarlı kullanıcılar için iyi bir seçenektir. Tonlarca esneklik beklemeyin, ancak tek bir soru ile bir anket veya anket oluşturmanız gerekiyorsa, ihtiyacınız olan her şey var.

3. GetSiteControl

GetSiteControl WordPress anket eklentisi

GetSiteControl, WordPress sitenize özel bir eklenti aracılığıyla kolayca ekleyebileceğiniz çok amaçlı bir widget takımıdır.

Bu widget’lardan biri mi? Anket widget’ı.

Bu widget ile, sitenizdeki çeşitli alanlarda görünen göz alıcı anketler veya anketler oluşturabilirsiniz. Toplamda, kalıcı açılır pencerelerden bildirim çubuklarına, slayt girişlerine ve daha fazlasına kadar 9 farklı konum arasından seçim yapabilirsiniz . Tek bir soru ile bir anket oluşturabilir veya okuyucularınızın birden fazla soru boyunca ilerlemesine izin verebilirsiniz.

GetSiteControl’ü Harika Bir WordPress Anket Eklentisi Yapan Özellikler:

  • Anketinizi kimlerin ve ne zaman göreceğini kontrol etmenizi sağlayan ayrıntılı hedefleme ve tetikleme seçenekleri
  • Mailchimp gibi harici uygulamalara kolayca bağlanır
  • Yalnızca ana sayfanıza gelen ve bir akıllı telefon kullanan ziyaretçilere anket yapmayı seçebilirsiniz
  • Atlama mantığı ve dallanma ile tamamlayın

GetSiteControl , esnek bir anketi, içerik içi statik bir form yerine, yaratıcı konumlarda görüntülemek isteyen web yöneticileri için mükemmeldir. GetSiteControl’ün hem ücretsiz hem de ücretli planları olduğu için (ayda 19 $ ‘dan başlayan fiyatlarla), tüm bütçelerin web siteleri için doğrudur.

Fiyat: Küçük 9 $, Orta 19 $, Büyük 29 $

4.  Anket, Bilgi Yarışması, Slayt Gösterisi ve Form Oluşturucu (Görüş Aşaması)

Anket, Anket, Bilgi Yarışması, Slayt Gösterisi ve Form Oluşturucu WordPress Anket Eklentisi

Anket, Anket, Bilgi Yarışması, Slayt Gösterisi ve Form Oluşturucu eklentisi , WordPress sitenizi Opinion Stage ile kolayca entegre etmenin bir yoludur.

Fikir Aşaması nedir?

Tahmin ettiğiniz gibi anketler ve anketler gibi etkileşimli içerik oluşturmanıza yardımcı olan bir platformdur.

Opinion Stage ayrı bir hizmet olduğundan, çalışmalarınızın çoğunu WordPress panonuzun yerine Opinion Stage’in web sitesinde yapacaksınız . Bu iyi bir fikir çünkü Opinion Stage anketi oluşturucusunun kullanımı, WordPress kontrol panelinizde kalmaya çalışan birçok eklentiden daha kolaydır.

İşte harika bir WordPress Anket Eklentisi Yapan Özellikler:

  •  Atlama mantığı / dallanma
  •  Anketin son sayfasında bir harekete geçirici mesaj görüntüleme
  •  Potansiyel müşteri oluşturma formları
  •  Daha ayrıntılı raporlar
  •  Popüler e-posta pazarlama ve CRM araçları ile entegrasyonlar

Opinion Stage ile sorularınız üzerinde iyi bir kontrole sahip olursunuz. Farklı soru biçimleri arasından seçim yapabilir ve kullanıcıların kendi yanıtlarını ekleme seçeneğini açıp kapatabilirsiniz. Anketinizi herkese açık olarak yayınladıktan sonra, Görüş Aşaması hesabınızdaki temel raporları görüntüleyebilirsiniz.

Fiyat: Temel – Ücretsiz, Başlangıç ​​- 19 $ / aylık, Küçük İşletmeler – 65 $ / aylık, Performans – 199 $ / aylık. 

5. Everest Forms

Everest Forms WordPress Anket Eklentileri

Everest Forms , bir WordPress sitesinde form oluşturmayı son derece kolaylaştıran en iyi WordPress anket eklentilerinden biridir. Eklenti, sürükle bırak işleviyle formlar oluşturmanıza olanak tanır; bu da herhangi bir kod bilmeyen yeni başlayanların bile kolayca form oluşturabileceği anlamına gelir. 

Formu oluşturduktan sonra, basit bir kısa kod kullanarak kolayca web sayfalarınıza ekleyebilirsiniz. Ayrıca, Everest Formlarını, ödeme formları, başvuru formları ve daha fazlası dahil olmak üzere bir dizi farklı form oluşturmanızı sağlayacak premium eklentileriyle birleştirebilirsiniz. 

Everest Formlarını Harika Bir WordPress Anket Eklentisi Yapan Özellikler:

  • Sınırsız formlar oluşturun 
  • Tamamen mobil duyarlı 
  • Spam ve botları durdurmak için Recaptcha 
  • Formlarınız için iki farklı tasarım şablonu

Everest Forms, yeni başlayanlar için web sitesi tasarımlarıyla sorunsuz bir şekilde bütünleşen güzel formlar oluşturmak için harika bir platform sağlayan bir özellik paketi WordPress anket eklentisidir . Bu eklentinin ücretsiz sürümünü kullanabilirsiniz, ancak anketleri entegre etmek için premium bir plan satın almanız gerekir. 

Fiyat: Kişisel – 49 $, Artı – 99 $, Profesyonel – 129 $, Ajans – 199 $. 

6. WP-Anketleri

WP-Anketler WordPress anket anket eklentisi

Everest Forms’ın aksine, WP-Polls, kullanıcıların formlarını farklı şablonlar ve CSS stilleri kullanarak özelleştirmelerini sağlayan ücretsiz bir WordPress anket eklentisidir. Sıfırdan kendi formunuzu oluşturmayı veya önceden hazırlanmış birçok şablondan birini seçebilirsiniz. Her iki durumda da, anketinizin kontrolü sizdedir. 

Ayrıca, anket formunuzu ayrı bir sayfa oluşturmak yerine web sitenizde widget olarak görüntüleme seçeneğiniz de vardır. WP-Polls, ücretsiz ama son derece profesyonel olan en özellik paketi WordPress anket eklentilerinden biridir. 

WP-Anketlerini Harika Bir WordPress Anket Eklentisi Yapan Özellikler :

  • kişiselleştirilebilir 
  • Bir dizi farklı form şablonu 
  • Kullanıcı dostu arayüz 
  • Kurulumu ve yapılandırması kolay
  • Formu widget olarak görüntüleyebilir 

Bütçenizi sıkı tutuyorsanız ve bir dizi özellik sunduğundan ve tamamen ücretsiz olduğu için WP-Polls için gitmenizi şiddetle tavsiye ederiz. 

7. eForm Oluşturucu

eForm Builder WordPress Eklentisi

eForm Builder, etrafındaki en eksiksiz WordPress anket çözümlerinden biridir. Sınavlar, anketler, veri toplama, ödeme / maliyet tahmini ve kullanıcı geri bildirimi dahil olmak üzere bu eklentiyi kullanarak hemen hemen her türlü formu tasarlayabilirsiniz. Eklenti ayrıca WordPress anket formunuzu yapılandırma ve kurma sürecinde size rehberlik eden uzman desteği ile birlikte gelir. 

İşte eForm Builder’ı Harika Bir WordPress Anket Eklentisi Yapan Özellikler:

  • Ayrıntılı raporlama ve istatistikler 
  • Anket için macera iş akışları
  • Otomatik gönderimi imkansız hale getiren bal küpü ve kurcalamaya karşı koruma üzerine inşa edilmiştir. 
  • Kullanıcıların anketleri ve formları paylaşmasına olanak tanıyan sosyal paylaşım özelliği. 

eForm builder, sadece veri toplamakla kalmayıp aynı zamanda grafikler ve pasta grafikler aracılığıyla görsel olarak sunan gelişmiş bir WordPress anket eklentisidir. 

Fiyat: 39 $

8. YOP POLL

YOP POLL WordPress anket anket eklentisi

YOP, 20.000’den fazla aktif yüklemeye sahip ücretsiz bir WordPress anketi ve anket eklentisidir. Formlarınızı doğrudan WordPress kontrol panelinizden web sayfalarınıza entegre etmek istiyorsanız eklentiler harika bir çözümdür. 

Bu WordPress anket eklentileri, anketlerinizi planlamanıza izin verir, bu da anketinizin belirli bir zamanda otomatik olarak başlayıp biteceği anlamına gelir. Ayrıca, birden çok anketi aynı anda yapabilir veya anketleri ilki biter bitmez başlayacak şekilde programlayabilirsiniz. 

İşte YOP POLL’u Harika Bir WordPress Anket Eklentisi Yapan Özellikler:

  • Anketinizi istediğiniz zaman düzenleyin veya klonlayın 
  • Anket planlaması belirli bir zamanda bir anketi otomatik olarak başlar ve bitirir 
  • Belirli bir zamanda birden çok anket görüntüleme 
  • Kullanıcıların tek bir soru için birden fazla cevap göndermesine izin verir

Web sitenizde herhangi bir ek maliyet ödemeden hızlı anketler ve anketler yapmak istiyorsanız YOP harika bir çözümdür. 

9. Modal Survey

Kalıcı Anket WordPress Eklentisi

Bu en iyi WordPress anket eklentileri listesine bir başka harika ek de Modal Survey. Codecanyon’daki 1 numaralı WordPress anket eklentisi, web siteniz için şaşırtıcı anket formları oluşturmanıza izin veren tamamen çalışan bir araçtan başka bir şey elde edemeyeceğiniz anlamına gelir.

Eklenti, verileri kolayca anlayabilmeniz ve doğru kararlar verebilmeniz için grafikler ve grafikler kullanarak harika görseller aracılığıyla görüntüler. Kullanıcı dostu arayüzü aynı zamanda yeni başlayanlar için harika bir olasılık yapar. 

Modal Anketi Harika Bir WordPress Anketi Eklentisi Yapan Özellikler:

  • Anket  içeriğinize yerleştirin veya kalıcı bir tarzda görüntüleyin 
  • Aralarından seçim yapabileceğiniz bir dizi farklı anket stili 
  • Eğlenceli sınavlar için de trivia formları oluşturmanıza izin verir
  • Zamanlayıcı ile test oluştur 
  • Anketlerinizi tasarlamak için Visual Builder

Bu WordPress Anket Eklentilerinden Hangisi Sizin İçin Doğru?

Kararınızı vermenize yardımcı olmak için birkaç farklı senaryo hazırlayacağız ve her biri için bir eklenti öneriyoruz.

Sadece normal içeriğinizin içinde yer alan tek soru anketleri oluşturmak istiyorsanız, Duyarlı Anket ve Poller Master bu işi yapmak için uygun fiyatlı iki seçenektir.

Öte yandan, normal içeriğinizin dışında olan tüm anket türlerini (bir slayt, açılır pencere, bildirim çubuğu vb.) Oluşturmak istiyorsanız , GetSiteControl size hem tekli hem de çoklu soru anketleri.

Bir geliştiriciyseniz (veya bir tanesine erişiminiz varsa), Gravity Forms size anketler oluşturmak için ihtiyacınız olan tüm araçları sağlar ve esnek ve genişletilebilir Gravity Forms ekosisteminin kilidini açar. Sadece 259 $ biraz pahalı.

Son olarak, gelişmiş işlevsellik ile ilgi çekici içerik içi anketler oluşturmanın en kolay yolunu istiyorsanız, Opinion Stage iyi bir seçenektir. Marka / reklamları kaldırmak ve en iyi özelliklere erişmek istiyorsanız büyük bir bütçeye ihtiyacınız olacağını unutmayın.

Şimdi çıkın ve ziyaretçilerinizin ne düşündüğünü öğrenin!

WordPress Sitenizi Hızlandırma yazımada baka bilirsiniz.

Ozan Tok
Ozan Tok
ozantok.net

Merhaba ben Ozan Tok 2019 Yıllında Web Tasarım bölümünden mezun oldum ve uzun zamandır Web işleri ile ilgileniyorum bu alanda kendimi geliştirmeye devam ediyorum ve 2020 yılında Profesyonel olarak sektöre atıldım ve kendi projem olan ozantok.net projemi başlattım ve devam ettirmekteyim, Sosyal Medya alanında Profesyonel destek sunmaktayım. Sizin de profesyonel bir yardıma ihtiyacınız varsa hemen benimle iletişime geçebilirsiniz.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *