2021 için En İyi 5 WordPress Eklentisi

2021 için En İyi 5 WordPress Eklentisi

2021 yaklaşırken, SEO çabalarınıza perde arkasında yardımcı olabilecek bu harika eklentilerin yardımıyla WordPress web sitenizin en iyi durumda olduğundan emin olun.

Yoast SEO

Çok sayıda harika meta veri eklentisi olsa da, bunlardan biri de All-in-One SEO Pack olarak adlandırılır, Yoast meta veri yeteneklerinden daha fazlası için en çok önerilen eklenti olmaya başladı.

Yoast’ın onu öne çıkaran bir özelliği, sitenize arama motorları için rekabet avantajı sağlayabilen web sitelerinde de şema uygulama yeteneğidir.

Eklentinin web sitesinde hakkında daha fazla bilgi edinebileceğiniz premium bir abonelik satın alma olanağına da sahipsiniz.

Web Stories

Google, yazarların içerikleriyle uyumlu görseller oluşturmalarına yardımcı olmak için kısa süre önce kendi eklentisini yayınladı. Bahsetmiyorum bile, Web Hikayeleri sadece SERP’lerde değil, aynı zamanda Google Görseller, Keşfet ve Google uygulamasında da kendi yerini alıyor.

Google ayrıca, uygulamadan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak yararlı bir makale yazdı, o yüzden buna bir göz atın.

WP Fastest Cache

Web sitenizde, resimlerin ve dosyaların kullanıcıların tarayıcılarında daha hızlı yüklenmesine yardımcı olacak bir önbelleğe sahip olmak, sitenizdeki yükleme süresini azaltmaya yönelik çok yardımcı olabilir.

Orada çeşitli önbellek eklentileri olsa da, WP Fastest Cache’in 5 yıldızlı bir derecelendirmeye ve diğer önbellek uygulamalarının hiçbirinin karşılaştırması gerekmeyen 3.2 binin üzerinde incelemeye sahip olduğunu fark ettik!

Imagify

Sayfa hızı sorunlarıyla mücadele etmek için başka bir seçenek olarak, web sitenizdeki görsellerinizi kolaylıkla optimize etmenize olanak tanıyan Imagify gibi bir eklenti deneyebilirsiniz!

Ücretsiz plan size yalnızca belirli miktarda veri verirken, sitenizde çok sayıda fotoğraf olması durumunda her zaman daha fazla satın alabilirsiniz.

Sucuri

Web sitesi güvenliği tam olarak SEO ile ilgili olmasa da, web sitenizi sağlıklı ve saldırılardan uzak tutmak, özellikle hassas bilgiler topluyorsanız, ziyaretçilerin kullanmasının güvenli olmasını sağlar.

Sucuri, kötü amaçlı yazılım taraması, dosya bütünlüğü izleme, web sitesi güvenlik duvarı ve daha fazlasını içeren bir dizi temel güvenlik özelliği sunar.

Neden Eklentilere İhtiyacınız Olabilir?

Kısa süre önce, internet kullanıcılarının işletme web siteleriyle ilgili bazı sıkıntılarını ayrıntılarıyla anlatan bir blog yazısı yazdık ve bazı WordPress eklentilerinin yardımıyla, web sitenizin herhangi bir rahatsızlığın nedeni olmadığından emin olabilirsiniz. Kullanıcıların bazı yaygın şikayetleri şunlardır:

  • Kötü site hızı
  • Çok fazla açılır pencere
  • Rahatsız edici reklamlar
  • Kötü menü tasarımı
  • Mobil cihazlarda kullanılamaz
  • Aşırı kullanılmış stok fotoğraflar
  • Bozuk bağlantılar
  • Kötü yazma
  • Net olmayan mesajlaşma
  • Kendi kendine yüklenen videolar
  • Push bildirimleri
  • Gizli içerik
  • İletişim kurmanın yolu yok
  • Çok daha fazlası

Ve mevcut web sitenizin görünümünü ve yapısını 2021’de yeniden tasarlamayı düşünüyorsanız, en iyi web tasarım hizmetlerini almak için benimle bağlantı kurun.

Ozan Tok
Ozan Tok
ozantok.net

Merhaba ben Ozan Tok 2019 Yıllında Web Tasarım bölümünden mezun oldum ve uzun zamandır Web işleri ile ilgileniyorum bu alanda kendimi geliştirmeye devam ediyorum ve 2020 yılında Profesyonel olarak sektöre atıldım ve kendi projem olan ozantok.net projemi başlattım ve devam ettirmekteyim, Sosyal Medya alanında Profesyonel destek sunmaktayım. Sizin de profesyonel bir yardıma ihtiyacınız varsa hemen benimle iletişime geçebilirsiniz.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *